Adres & contact

De Vlouw 5b
2611 EW Delft
tel 06 39637571
info@pietvonk.nl

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
 gesloten 

 

Zaterdag en zondag zijn wij gesloten

   wegens omstandigheden 

voor onbepaalde tijd gesloten 

Over ons

 

Omstreeks 1918 begon (opa) Piet Vonk met fietsonderdelen op de markt te verkopen. Na een tijdelijke plek in de Papenstraat werd in 1921 de winkel Rijwielsporthuis Piet Vonk geopend aan de Voldersgracht, met een werkplaats erachter met uitgang in de Vlouw. Deze winkel/werkplaats is in de loop der jaren menig keer verbouwd, groter geworden. Werd voortgezet door zoon Anton en diens zoon Piet.

In 2018 besloten Piet en Corrie Vonk de winkel te sluiten. Na een behoorlijke verbouwing zijn er twee winkels gerealiseerd. De werkplaats is geheel vernieuwd, moderner gemaakt en is per 2 september 2019 opnieuw als Fietsreparatie Piet Vonk geopend met ingang in De Vlouw.

Er kunnen reparaties aan alle soorten fietsen worden uitgevoerd. Tevens zijn er diverse onderdelen en accessoires voor verkoop op voorraad. 

U bent van harte welkom.

Piet en Corrie Vonk

Mijn bijzondere waardering voor de doortastende manier waarop ik door jullie servicemedewerker zonder aarzelen uit de brand ben geholpen met mijn losgevallen fietsketting (levend met zes bypasses is de loopafstand centrum-delftzuid te groot. binnen twee minuten kon ik weer op de trappers! HULDE!

Roel

Adres & contact

De Vlouw 5b
2611 EW Delft
tel 06 39637571
info@pietvonk.nl

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
 gesloten